Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
800 gpõrsa kaelakarbonaadi
-
2 slõli
-
2sibulat
-
5küüslauguküünt
-
1.5punast tšillit
-
2 slfariinsuhkrut
-
3 slsojakastet
-
2 slmagusat tšillikastet
-
0.5 tlmusta pipart
-
(soola)
-
vajadusel vett
- Peale:
-
porrurattaid
-
tšilliribasid
Valmistamisjuhend
Lõika liha väikesteks kuubikuteks. Haki sibul ja küüslauguküüned. Peenesta tšilli. Pane kõik koostisosad peale vee vokkpannile. Kuumuta esmalt parajal kuumusel segades ning kui toit on kuum, vähenda kuumust. Lase põrsalihal vokkpannil keeda, kuni vedelik on aurustunud ja suhkur muutub karamelliseks.
Nüüd kontrolli liha küpsust. Kui see vajab veel küpsetamist, kalla vokkpannile pisut vett ja jätka kuumutamist. Raputa valmis toidu pinnale õhukesi tšilliribasid ja porruviilusid. Paku juurde keedetud jasmiiniriisi.