Aasiapärane grillkarbonaad
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Sealiha, Sisaldab sojat, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Varu aega, Keskmine raskusaste, Munavaba, Gluteenivaba, Laktoosivaba

Aasiapärane grillkarbonaad

8 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 2
    põrsa karbonaadi (à 800 g)
  • Keeduleem:
  • 8 dl
    vett
  • 1 purk
    (400 g) kookospiima
  • 8
    kuivatatud ploomi, tükeldatult
  • 1 dl
    magusat sojakastet
  • 0.5 dl
    kristall-roosuhkrut
  • u 4 cm tükk ingverit
  • 3
    küüslauguküünt
  • Glasuurkaste:
  • 1 dl
    liha keeduleent
  • 3 sl
    magusat sojakastet
  • 3 sl
    roo-krisallsuhkrut
  • 2 tl
    tšillipastat
 

Valmistamisjuhend

Lase keeduleeme koostisained suures potis keema. Lisa liha ja nii palju vett, et liha on kaetud. Keeda kaks tundi väiksel kuumusel kaane all. Tõsta liha jahtuma. Sõelu keeduleem ja jäta osa glasuurkastme jaoks alles. Mähi liha küpsetuspaberisse ja seejärel fooliumisse. Pane külmikusse raskuse alla vähemalt neljaks tunniks või järgmise päevani. Tõsta keeduleem külmikusse. Eemalda leeme pinnalt rasv. Keeda kastme koostisaineid umbes 5 minutit. Viiluta jahtunud liha paksemateks pihvideks. Küpseta pihve grillis, nii et need saavad kauni pinna. Vala peale kastet.