Ahjuliha ja punaveinikaste
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Veiseliha, Sisaldab liha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Varu aega, Keskmine raskusaste, Munavaba, Gluteenivaba

Ahjuliha ja punaveinikaste

6 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisained

  • 1 kg
    veise ahjuliha
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • Punaveini-palsamiäädikakaste:
  • suhkrut
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • maisitärklist, kui vaja
  • 2 dl
    küpsetusleent või lihapuljongit
  • 1 dl
    punast veini
  • 1 dl
    vahukoort
  • 2 sl
    palsamiveiniäädikat
 

Valmistamisjuhend

Hõõru liha pinnale soola ja pipart. Tõsta liha ahjuvormi ja lükka keskele lihatermomeeter. Küpseta 125-kraadises ahjus, kuni liha sisetemperatuur on 60–65 kraadi. Enne lahtilõikamist mähi ahjuliha korraks fooliumi sisse tõmbama. Mõõda kastme koostisained kastrulisse ja keeda umbes 10 minutit, kuni kaste pakseneb. Kui vaja, paksenda maisitärklisega.

Sarnased retseptid

KASUTAJATE ARVUSTUSED