Apelsiniga marineeritud kapsa-redisesalat
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Salat, Taimetoit, Vegan, Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Suvi, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab tsitruseid, Eelroog

Apelsiniga marineeritud kapsa-redisesalat

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 300 g
    varajast kapsast
  • 7
    redist
  • Marinaad:
  • 0.5 dl
    rapsiõli
  • 2 sl
    valget palsamiäädikat või valge veini äädikat
  • ühe apelsini mahl
  • 0.5 tl
    soola
  • purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Loputa kapsas ja lõika võimalikult õhukesteks viiludeks. Pese redised ja lõika õhukesteks viiludeks. Tõsta kapsas ja redised kaussi.

Sega kokku marinaadi koostisosad ning sega kapsa ja rediste hulka.

Lase kas toasoojas umbes pool tundi maitsestuda või kinnikaetult paar tundi külmikus.

Paku sooja toidu juurde.