Apelsinikissell lumepallidega
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Sisaldab tsitruseid, Sisaldab muna, Sisaldab pähkleid, Uus aasta, Kiire valmistada, Keskmine raskusaste, Sünnipäev, Ei sisald. piimatooteid, Gluteenivaba, Puuviljad, Lihavõtted, Jõulud, Taimetoit, Magustoit

Apelsinikissell lumepallidega

6 portsjonit
Kiire valmistada
Keskmine raskusaste

 

Lumepallid ehk vees keedetud vahustatud munavalged annavad apelsinikissellile viimase lihvi. Vaata lumepallidega apelsinikisselli retsepti. Lisa maiuseportsjonitele röstitud mandlilaaste.

Lisa

Koostisosad

  • 1 l
    apelsinimahla
  • 0.8 dl
    suhkrut
  • 4 sl
    kartulitärklist
  • 2
    apelsini
  • Lumepallid:
  • 2
    munavalget
  • 4 sl
    suhkrut
  • 1 l
    vett
  • Kaunistuseks:
  • 4 sl
    mandlilaaste
 

Valmistamisjuhend

Kuumuta vesi madalas kastrulis keemiseni. Tõsta munavalgevahust kahe lusikaga munakujulised portsud tasaselt mullitavasse vette. Keeda palle kummaltki poolt kaks minutit. Tõsta pallid majapidamispaberile. Aseta lumepallid jahtunud kisselliportsudele. Rösti kuival pannil kaunistuseks mandlilaaste.

Vala potti apelsinimahl, suhkur ja kartulitärklis. Kuumuta pidevalt segades keemiseni. Tõsta jahtuma. Koori apelsinid kileta sektoriteks, lisa kissellile ja sega. Tõsta kissell serveerimisnõudesse. Vahusta munavalged ja suhkur kõvaks vahuks.