Aprikoosi-kohupiima panna cotta
Meeldib
1 2
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Jõulud, Lihavõtted, Puuviljad, Gluteenivaba, Munavaba, Sünnipäev, Lihtne valmistada, Varu aega, Lastepidu, Isadepäev, Emadepäev, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Itaalia, Vahemere, Euroopa

Aprikoosi-kohupiima panna cotta

4 portsjonit
Varu aega
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1 purk
    (420/235 g) aprikoosipoolikuid mahlas
  • 3
    želatiinilehte
  • 4 dl
    vahukoort
  • 0.8 dl
    suhkrut
  • 1 tl
    vanillisuhkrut
 

Valmistamisjuhend

Nõruta ja püreesta aprikoosid. Leota želatiinilehti 5 minutit külmas vees. Kuumuta koor kastrulis keemiseni. Sega hulka suhkur ja kuivaks pigistatud želatiinilehed. Maitsesta segu vanillisuhkruga. Lõpuks sega hulka pool aprikoosipüreest. Tõsta segu klaasidesse ja lase külmikus seista vähemalt kaks tundi või järgmise päevani. Tõsta lusikaga peale ülejäänud aprikoosipüree.