Broilerikiusatus
Meeldib
2 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Linnuliha, Sisaldab liha, Sisaldab linnuliha, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Munavaba, Suhkruvaba, Gluteenivaba

Broilerikiusatus

6 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Hõrgutavale broilerikiusatusele annavad maitse pestokaste ja kolme juustu köögikoor. Viimase lihvi annab värske salat.

Lisa

Koostisosad

  • 1
    värske suvikõrvits
  • 1 tl
    soola
  • 3
    broilerifileed
  • 1
    sibul
  • 1
    küüslauguküüs
  • 1 sl
    õli
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • 1 kg
    külmutatud kartuli-sibulasegu
  • 2 purki
    (5 dl) kolme juustu köögikoort
  • 3 sl
    pestokastet
  • 2 dl
    riivjuustu
 

Valmistamisjuhend

Riivi suvikõrvits jämeda riiviga ning pane soolaga kihiti sõela ja lase 15 minutit nõrguda. Vajuta liigne vedelik välja. Lõika broilerifileed paksemateks ribadeks. Koori ja haki sibul ning küüslauguküüs. Pruunista broileriribad pannil õlis. Lisa sibul ja küüslauk. Lase veidi aega pehmeneda. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta määritud ahjuvormi kihiti külmunud kartuli-sibulasegu, broilerisegu ja riivitud suvikõrvitsat. Sega kausis köögikoor ja pestokaste. Kalla segu vormi. Raputa peale riivjuust. Küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit, kuni pind hakkab värvi võtma. Langeta temperatuur 175 kraadini ja küpseta veel umbes 30 minutit.