Broilerilasanje
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Euroopa, Vahemere, Itaalia, Linnuliha, Sisaldab liha, Sisaldab linnuliha, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Pastatoidud, Varu aega, Keskmine raskusaste

Broilerilasanje

8 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

 

Lasanje võib sisaldada ka broileriribasid ja mozzarella\'t. Paku broilerilasanje juurde värsket salatit.

Lisa

Koostisosad

  • Broilerikaste:
  • 400 g
    broileriribasid
  • 1 sl
    õli
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • 1 tl
    oreganot
  • 1
    sibul
  • 2
    küüslauguküünt
  • 1 purk
    (400 g) purustatud tomateid
  • 2 sl
    tomatipüreed
  • 1 purk
    (300/240 g) artišokisüdameid soolvees
  • Valge kaste:
  • 50 g
    võid või margariini
  • 4 sl
    nisujahu
  • 7 dl
    piima
  • soola
  • purustatud valget pipart
  • Lisaks:
  • 9
    lasanjeplaati
  • 2 pakki
    (u 125 g) mozzarella palle
 

Valmistamisjuhend

Prae broileriribasid pannil õlis küpseks. Maitsesta soola, pipra ja oreganoga. Tõsta potist välja. Koori ja haki sibul ning küüslauguküüned. Kuumuta sibulat ja küüslauku õlis. Lisa purustatud tomatid ja tomatipüree. Lase kastmel 5 minutit keeda. Lase jahtuda. Tükelda artišokid. Sega broileriribad ja artišokid tomatikastme hulka. Valmista valge kaste. Sulata teflonkastrulis rasvaine. Lisa jahu ja sega pisut. Lisa kahes jaos piim, kogu aeg tugevalt segades. Maitsesta soola ja purustatud valge pipraga. Lase mõni minut keeda. Nõruta mozzarella ja lõika õhukesteks viiludeks. Määri lasanjevorm. Pane vormi põhjale broileri-tomatikastet, tõsta peale valget kastet ning selle peale paar mozzarella viilu ja kolm lasanjeplaati. Lao veel paar samasugust kihti. Lõpuks lao peale ülejäänud mozzarella viilud ja vala peale valge kaste. Küpseta 200-kraadise ahju alumises osas 30–40 minutit. Võta ahjust välja ja kata hetkeks fooliumiga.