Forellisupp
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Kala, Sisaldab mett, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Munavaba, Gluteenivaba, Sisaldab kala, Supp

Forellisupp

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Magushapule kalasupile annavad uut moodi maitse konservkurk ja mesi.

Lisa

Koostisosad

  • 1.5
    sibulat
  • 2 sl
    võid või õli
  • 2
    konservkurki
  • 1
    värske suvikõrvits
  • 2.5
    küüslauguküünt
  • 1 l
    vett
  • 4
    aedviljapuljongikuubikut
  • 2.5 dl
    köögikoort
  • 1 sl
    mett
  • 400 g
    vikerforelli fileed
  • purustatud musta pipart
  • kimp värsket tilli
 

Valmistamisjuhend

Peenesta sibulad. Lõika konservkurgid ja suvikõrvits ribadeks. Kuumuta hakitud sibulat suures potis. Lisa vesi ja aedviljapuljongikuubikud. Lase keema tõusta. Lisa kurk, koor ja mesi. Keeda umbes 5 minutit. Kontrolli, kas maitse on magushapu. Lõika forell 2 cm viiludeks ja eemalda nahk. Lase supil vahetult enne serveerimist keema tõusta. Lisa forell ja suvikõrvits. Ära keeda, vaid tõsta pliidilt ja lase järelsoojuses küpseda. Maitsesta tilliga.