Glasuuritud peedikook
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Sisaldab muna, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Emadepäev, Isadepäev, Lastepidu, Varu aega, Keskmine raskusaste, Sünnipäev, Juur- ja köögiviljad, Piknik, Magustoit

Glasuuritud peedikook

12 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 2
    peeti
  • 150 g
    margariini
  • 3
    kanamuna
  • 1 dl
    suhkrut
  • 1 dl
    kristall-roosuhkrut
  • 2 dl
    nisujahu
  • 1 dl
    kakaopulbrit
  • 2 tl
    küpsetuspulbrit
  • 0.2 tl
    soola
  • kaneeli
  • Glasuur:
  • 1 purk
    (250 g) mascarpone't
  • 100 g
    margariini
  • 3 dl
    tuhksuhkrut
 

Valmistamisjuhend

Koori peedid ja riivi peene riiviga. Sulata margariin ja lase jahtuda. Vahusta munad ja suhkur vahuks. Sega kuivained omavahel ja sõelu margariiniga vaheldumisi vahu hulka. Sega hulka riivitud peet. Kalla tainas küpsetuspaberiga vooderdatud väiksesse (u 25 x 35 cm) ahjuvormi või ahjuplaadile. Küpseta kooki 175-kraadise ahju alumises osas 45 minutit. Vahusta mascarpone, margariin ja tuhksuhkur. Määri glasuur jahtunud koogi peale. Lõika tükkideks.