Hakklihasupp juustuga
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Munavaba, Suhkruvaba, Gluteenivaba

Hakklihasupp juustuga

6 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    hakkliha
  • 1
    sibul
  • 1
    värske porgand
  • 5
    kartulit
  • tükk kaalikat
  • 1 sl
    õli
  • 1.5 l
    vett
  • 2
    aedviljapuljongikuubikut
  • 3 sl
    tomatikastet
  • 1 karp
    (200 g) sulatatud juustu
  • Peale:
  • peterselli
 

Valmistamisjuhend

Koori ja peenesta sibul. Pese, koori ja tükelda juurviljad. Pruunista hakkliha pannil. Lisa sibul ja lase pehmeneda.

Lase potis keema aedviljapuljongikuubikuga vesi. Lisa juurviljad, hakklihasegu ja tomatipüree. Keeda 10 minutit. Tõsta lusikaga hulka sulajuust ja lase keema tõusta, kuni juust on sulanud. Lisa hakitud petersell.