Hautatud liha-juurviljapada
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Varu aega, Keskmine raskusaste, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Suhkruvaba, Gluteenivaba, Laktoosivaba

Hautatud liha-juurviljapada

8 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

 

Ehedalt maitsev lihapada haudub kokku pajalihast ja juurviljadest – juurde on vaja ainult pisut vett ja maitseaineid. Hauta muredaks ja söö koos kartulipudruga.

Lisa

Koostisained

  • 1.2 kg
    pajaliha
  • 1
    suur sibul
  • 2
    porgandit
  • tükk kaalikat
  • 1 tl
    soola
  • 5
    vürtspipart
  • 2
    loorberilehte
  • vett
 

Valmistamisjuhend

Pane lihatükid ahjupatta või ahjuvormi ja lase neil 250-kraadises ahjus 30 minutit pruunistuda.

Koori juurviljad ja lõika suuremateks tükkideks. Võta pada ahjust ja lisa hulka juurviljad ja maitseained. Sega läbi. Lisa nii palju keeva vett, et lihatükid ja juurvili on napilt kaetud. Kata pada kaanega või fooliumiga ning vähenda ahju temperatuur 100 kraadini.

Küpseta veel umbes 6 tundi.

Sarnased retseptid

KASUTAJATE ARVUSTUSED