Heeringa-kalamarjaleivad
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Eelroog, Skandinaavia, Kala, Sisaldab mereande, Sisaldab muna, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Uus aasta, Kiire valmistada, Lihtne valmistada, Sünnipäev, Sisaldab kala, Piknik

Heeringa-kalamarjaleivad

8 tükki
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 8 viilu
    magusat vormileiba
  • Heeringamääre:
  • 1
    matjesheeringa fileed
  • 1
    kõvaks keedetud muna
  • 1
    väike sibul
  • 3 sl
    crème fraîche´i
  • 2 sl
    peenestatud tilli ja murulauku
  • purustatud musta pipart
  • Lisaks:
  • forellimarja
  • murulauku
 

Valmistamisjuhend

Loputa ja nõruta heeringafilee. Koori ja haki kanamunad ja sibul. Peenesta heeringas ning sega muna ja sibulaga läbi. Sega juurde créme fraîche ja peenestatud ürdid. Maitsesta pipraga. Sega. Tõsta paariks tunniks külmikusse maitsestuma. Tõsta leibadele. Kaunista forellimarja ja murulauguga.