Herne-rukolasupp
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Munavaba, Suhkruvaba, Juur- ja köögiviljad, Supp

Herne-rukolasupp

2 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1
    väike sibul
  • 1 sl
    oliiviõli
  • 1 sl
    nisujahu
  • 1 pakk
    (200 g) külmutatud herneid
  • 5 dl
    köögivilja- või kanapuljongit
  • 1
    pott rukolat
  • 75 g
    sulatatud juustu
  • 1 sl
    sidrunimahla
  • soola
  • purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Koori ja peenesta sibul. Kuumuta seda potis õlis. Sega hulka jahu. Lisa potti herned ning aedvilja- või kanapuljong. Keeda keskmisel temperatuuril umbes 5 minutit, kuni herned on küpsed. Lisa juurde rukolalehed, sulatatud juust ja sidrunimahl. Püreesta supp saumikseriga ühtlaseks. Maitsesta soola ja pipraga. Paku juurde nt parmesanilaaste.