Hiinapärane lihakaste
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Aasia, Veiseliha, Sisaldab sojat, Sisaldab liha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab pähkleid, Varu aega, Keskmine raskusaste, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Gluteenivaba, Laktoosivaba

Hiinapärane lihakaste

7 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 2 pakki
    (à 400 g) veise praeribasid
  • 1
    suur sibul
  • 2
    küüslauguküünt
  • tükk värsket ingverit
  • 1 tl
    fenkoliseemneid
  • 0.5 tl
    aniisiseemneid
  • 0.5 tl
    kaneeli
  • 2 sl
    õli
  • purustatud musta pipart
  • 3 sl
    sojakastet
  • 3 sl
    fariinsuhkrut
  • 2 sl
    tomatipüreed
  • 4 dl
    lihapuljongit
  • Lisaks:
  • tükk porrulauku
  • tükk punast tšillit
  • 3.5 sl
    peenestatud soolapähkleid
 

Valmistamisjuhend

Koori ja haki sibul ning küüslauguküüned. Riivi ingver. Tambi maitseained uhmris. Kuumuta haudepotis osa õlist. Pruunista liharibad väikeste osadena. Tõsta pruunistatud lihatükid kõrvale ootama. Lisa viimasele lihaportsule maitseained, sibul ja küüslauk ning riivitud ingver. Lisa potti ka ülejäänud lihatükid. Tõsta peale ülejäänud ained. Keeda kastet madalal temperatuuril umbes 45 minutit. Paku juurde riisi, porruribasid, tšillit ja soolapähkleid.