Hiinapärane põrsafilee
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Aasia, Sealiha, Sisaldab sojat, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Varu aega, Keskmine raskusaste, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Gluteenivaba, Laktoosivaba

Hiinapärane põrsafilee

4 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 1
    (u 600 g) põrsa sisefilee
  • Marinaad:
  • 1 dl
    ploomipüreed
  • 2 sl
    kristall-roosuhkrut
  • 2 sl
    magusat sojakastet
  • 2 sl
    valge veini äädikat
  • 1 tl
    Tabasco kastet
  • 1 sl
    riivitud värsket ingveri
  • 1
    purustatud küüslauguküüs
  • 2 sl
    rapsiõli
 

Valmistamisjuhend

Keeda marinaadi koostisaineid 5 minutit. Lase jahtuda. Pane filee ja pooled marinaadist külmutuskotti. Lase jahedas kohas paar tundi või öö läbi maitsestuda. Tõsta umbes tund enne küpsetamist toasooja, pühi marinaad ära. Küpseta 175-kraadises ahjus umbes 45 minutit. Pintselda ülejäänud marinaad filee peale küpsetamise vältel. Kata fooliumiga ja lase umbes 5 minutit tõmmata. Lõika viiludeks.