Itaalia pada singist
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Euroopa, Vahemere, Itaalia, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab teravilja, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Laktoosivaba

Itaalia pada singist

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisained

  • 350 g
    üliküpset sinki
  • 1
    sibul
  • 1
    küüslauguküüs
  • 1 sl
    õli
  • 1 purk
    (400 g) purustatud tomateid
  • 3 sl
    tomatikastet
  • 4 dl
    lihapuljongit
  • 2 dl
    lühikesi spagette (Raketti)
  • 1 pakk
    (300 g) külmutatud aedviljasegu
  • Lisaks:
  • hakitud peterselli
 

Valmistamisjuhend

Eemalda singilt kest ja tükelda liha. Koori ja haki sibul ning küüslauguküüs. Prae singitükke kiiresti pannil. Lisa sibul, küüslauk ja õli ning lase pehmeneda. Kalla segu patta või potti ning lisa purustatud tomatid ja tomatipüree, lihapuljong ja spagetid. Hauta 5 minutit. Lisa aedviljasegu, sega ja lase pajaroal kuumeneda. Raputa peale peterselli.

Sarnased retseptid

KASUTAJATE ARVUSTUSED