Jogurti panna cotta granaatõunasalsaga
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Jõulud, Lihavõtted, Gluteenivaba, Munavaba, Sünnipäev, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Uus aasta, Sõbrapäev, Lastepidu, Isadepäev, Emadepäev, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab tsitruseid

Jogurti panna cotta granaatõunasalsaga

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Valmista Türgi jogurtist panna cotta! Granaatõunasalsa lisab desserdile maitset ja värvi.

Lisa

Koostisosad

  • 3
    želatiinilehte
  • 2 dl
    koort
  • 0.5 dl
    suhkrut
  • 2 tl
    vanillisuhkrut
  • 3 dl
    Türgi jogurtit
  • Lisaks:
  • 1
    värske granaatõun
  • 1
    värske apelsin
  • 3 sl
    siirupit
 

Valmistamisjuhend

Leota želatiinilehti külmas vees 5 minutit. Kuumuta koor keemiseni. Tõsta kõrvale. Lisa suhkur ja kuivaks pigistatud želatiinilehed ning lahusta. Lisa vanillisuhkur ja jogurt ning sega. Tõsta segu klaasidesse ja kata kilega. Pane mõneks tunniks või terveks ööks külmkappi tarduma. Poolita granaatõun ning lõika membraani juurest sektoriteks. Eemalda sektoritest suure kausi kohal seemned. Koori apelsin, eralda sektoriteks ning eemalda sektoritelt nahk. Lisa apelsinisektorid ja granaatõunaseemned siirupile ja sega. Tõsta puuviljasegu lusikaga panna cotta pinnale.