Juustupaneeringuga broilerilõigud
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Eelroog, Linnuliha, Sisaldab liha, Sisaldab linnuliha, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Munavaba

Juustupaneeringuga broilerilõigud

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 4
    broilerilõiku
  • 4 sl
    Kreeka jogurtit
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • 5 sl
    riivsaia
  • 5 sl
    riivitud parmesani
  • 2
    tomatit
  • 2 sl
    hakitud basiilikut
  • 1 dl
    riivjuustu
  • Praadimiseks:
  • õli
 

Valmistamisjuhend

Määri broilerilõikude mõlemale poolele jogurtit ning maitsesta kergelt soola ja pipraga. Sega taldrikul kokku riivsai ja riivitud parmesan. Kasta broilerilõigud segusse ja pruunista pannil õlis. Tõsta broilerilõigud ahjuvormi.

Tükelda tomatid ja sega hakitud basiiliku hulka. Tõsta segu kuhjadena broilerilõikudele ja raputa peale riivjuust. Kuumuta kiirelt grillfunktsiooniga ahjus. Paku juurde värsket salatit.