Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
600 gveise välisfileed
-
6šampinjoni
-
1väike sibul
-
2 slõli
-
100 gpäikesekuivatatud tomatit
-
soola
-
purustatud musta pipart
- Praadimiseks:
-
õli
- Lisaks:
-
kokteilitikke
- Kaste:
-
2 dllihapuljongit
-
2 dlkoort
-
50 gmaitsestatud toorjuustu, näiteks päikesekuivatatud tomati
-
1 slsojakastet
-
1 slmustsõstramoosi
-
soola
-
purustatud musta pipart
Valmistamisjuhend
Eemalda fileelt kelme ja kuivata pind. Lõika filee umbes sentimeetri paksusteks viiludeks. Vasarda need õhemaks. Tükelda seened. Koori ja peenesta sibul. Prae šampinjone kuival pannil, kuni vedelik on neist aurustunud. Lisa pannile sorts õli ja sibulad. Kuumuta. Jahuta.
Sega hulka toorjuust. Tõsta segu pihvi ühte serva ja keera teine serv peale. Kinnita kokteiltikuga. Prae pihve pannil õlis mõlemalt poolt. Maitsesta ja tõsta pannilt ära. Pane kastme koostisained pannile ja keeda paar minutit. Tõsta pihvid hetkeks kastmesse.