Kapsavorm
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab muna, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada

Kapsavorm

8 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Maitsev kapsavorm on paljude lemmikroog, mille juurde sobib imehästi pohlamoos.

Lisa

Koostisosad

  • 1 kg
    peakapsast
  • 1.5 dl
    pudruriisi
  • 6 dl
    vett
  • 1
    lihapuljongikuubik
  • 1
    suur sibul
  • 400 g
    hakkliha
  • 1
    kanamuna
  • 2 sl
    tomatipastat, soovi korral
  • 1 sl
    siirupit
  • 1 tl
    soola
  • 1 tl
    majoraani
  • Määrimiseks:
  • 2 sl
    margariini
 

Valmistamisjuhend

Keeda riisi suures potis (u 5 l) lihapuljongis umbes 10 minutit. Lõika kapsas õhukesteks ribadeks. Koori ja peenesta sibul. Tõsta kapsaribad ja sibul riisi peale küpsema. Lase kaane all küpseda, vahepeal segades, kuni riis on valmis. Tõsta pott pliidilt. Sega hulka hakklihatükid, muna ja maitseained. Kalla segu määritud ahjuvormi. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes tund aega.