Kardemonipõrsas
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Aasia, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Munavaba, Gluteenivaba

Kardemonipõrsas

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Kardemon, tšilli, ingver ja veel nii mõnedki maitseained annavad põrsalihale maitset ning Kreeka jogurt tasakaalustab vürtsikust. Kardemonipõrsas maitseb hästi nii argipäeval kui ka nädalavahetusel!

Lisa

Koostisosad

  • 600 g
    põrsa sisefileed
  • 2 tl
    kardemoniseemneid
  • 2 tl
    vett
  • 1
    sibul
  • 2 sl
    õli
  • tükk värsket ingverit
  • 1
    küüslauguküüs
  • 2 tl
    garam masala maitsesegu
  • 1.5 tl
    kurkumit
  • punast tšillipuru
  • 1 purk
    (400 g) purustatud tomateid
  • 0.5 dl
    Kreeka jogurtit
  • soola
  • purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Lõika liha suuremateks kuubikuteks. Peenesta uhmris kardemoniseemned, lisa tilk vett. Kuumuta pannil õli ja õlis sibulaid. Lisa riivitud ingver ja peenestatud küüslauk ning kardemonipasta. Sega veidi. Lisa liha ja muud maitseained. Kuumuta umbes 5 minutit, pidevalt segades. Kalla hulka purustatud tomatid ja jogurt ning küpseta veel paar minutit keskmisel kuumusel. Maitsesta soola ja pipraga.