Kookosepannkook ja mango-laimimoos
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Sisaldab tsitruseid, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Emadepäev, Isadepäev, Lastepidu, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Laktoosivaba, Puuviljad, Magustoit

Kookosepannkook ja mango-laimimoos

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 4 dl
    vett
  • 1 purk
    (4 dl) kookospiima
  • 3
    kanamuna
  • 4 dl
    nisujahu
  • 0.2 tl
    soola
  • 2 tl
    suhkrut
  • 1 tl
    vanillisuhkrut või pooliku vanillikauna seemneid
  • 0.5 dl
    rapsiõli
  • kaneeli
  • Mango-laimimoos:
  • 500 g
    külmutatud mangokuubikuid
  • 0.5 pakki
    (150 g) moosi-marmelaadisuhkrut
  • purustatud vanillikauna veskist või 0,25 vanillikauna seemned
  • 0.5
    laimi riivitud koort
  • Lisaks:
  • vahustatud vanillikastet
 

Valmistamisjuhend

Esmalt valmista moos. Pane külmutatud mangokuubikud potti ja kalla juurde moosi-marmelaadisuhkur. Haki sekka vanillikauna või kaabi vanillikaunast pisut seemneid. Riivi hulka ka korralikult pestud laimi koort. Kuumuta keemiseni ja lase umbes 2 minutit keeda. Jahuta ning lase külmikus pisut taheneda.

Sega kokku vesi, kookospiim, munad ja nisujahu. Lisa sool, suhkur, vanillisuhkur või vanillikaunast kaabitud seemned, rapsiõli ja pisut kaneeli. Sega ühtlaseks ja lase tainal tubli pool tundi paisuda. Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 200-kraadises ahjus umbes pool tundi, või kuni pannkook tundub tahke.

Paku pannkoogi juurde mangomoosi ja vahustatud vanillikastet.