Kookoskangid šokolaadiga
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Jõulud, Gluteenivaba, Sünnipäev, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Uus aasta, Sõbrapäev, Lastepidu, Sisaldab muna, Sisaldab tsitruseid

Kookoskangid šokolaadiga

20 tükki
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 50 g
    margariini
  • 2
    muna
  • 1 dl
    jämedateralist suhkrut
  • 200 g
    kookoshelbeid
  • soovi korral ühe sidruni riivitud koor
  • Kaunistamiseks:
  • 200 g
    tumedat šokolaadi küpsetamiseks
 

Valmistamisjuhend

Sulata rasv. Sega munad suhkruga. Lisa jahtunud rasv, kookoshelbed ja sidrunikoor. Lase tainal 15 minutit taheneda. Tõsta tainas tordipritsi. Pigista küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile umbes 6–7 cm pikad kangid. Võid vormida tainast ka pätsikesed. Jäta küpsiste vahele piisavalt ruumi. Küpseta ahju keskmises osas 175 kraadi juures 12–15 minutit või kuni küpsised on kuldpruunid. Sulata tükeldatud šokolaad veevannis või mikrolaineahjus. Kasta jahtunud kangide või pätsikeste üks ots šokolaadi. Tõsta küpsetised küpsetuspaberile ja oota, kuni šokolaad on tardunud. Hoia küpsiseid õhukindla kaanega karbis, et need ära ei kuivaks.