Külmsuitsulõhega täidetud räimepihvid
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Kala, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Sisaldab kala

Külmsuitsulõhega täidetud räimepihvid

20 tükki
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 600 g
    külmutatud räimefileesid
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • 1 dl
    rukkijahu
  • 0.5 dl
    seesamiseemneid
  • 200 g
    maitsestamata toorjuustu
  • 1 dl
    tükeldatud ürte (nt tilli, peterselli, murulauku)
  • 150 g
    külmsuitsulõhet õhukeste viiludena
  • Serveerimiseks:
  • sidrunisektoreid
 

Valmistamisjuhend

Sulata räimefileed. Maitsesta soola ja pipraga. Sega taldrikus kokku rukkijahu ja seesamiseemned. Kasta räimefileed nahapoolega rukkijahu-seesamisegusse ning tõsta seejärel, nahk allapoole, küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Sega toorjuust kausis pehmemaks ja lisa sellele hakitud ürdid. Määri pooltele räimefileedest toorjuustu ning tõsta juustukihi peale väike tükk külmsuitsulõhet. Tõsta ülejäänud räimefileed kaanteks peale. Küpseta 225-kraadise ahju keskmises osas 15–20 minutit. Paku juurde kartuli- või aedviljapüreed.