Kuskussi-kikerhernesalat
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Eelroog, Rahvusvaheline, Vahemere, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Kiire valmistada, Lihtne valmistada, Suvi, Munavaba, Suhkruvaba, Juur- ja köögiviljad

Kuskussi-kikerhernesalat

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 2 dl
    vett
  • 1.5 dl
    kuskussitangu
  • 0.5 tl
    soola
  • 2 sl
    oliiviõli
  • 1 purk
    (380 g) konservkikerherneid
  • 250 g
    kirsstomateid
  • 0.5 dl
    tükeldatud kivita oliive
  • 1 dl
    hakitud tilli
  • 150 g
    fetajuustu
  • 2.5
    ploomi
  • 2 sl
    laimi- või sidrunimahla
  • purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Aja vesi potis keema. Lisa kuskussitang, sool ja õli. Tõsta pott pliidilt ja lase kuskussil kaane all 5–10 minutit paisuda. Sega kuskuss kahvliga kohevaks. Nõruta ja loputa kikerherned. Loputa ja poolita tomatid. Lisa kikerherned, tomatid, oliivid, till ja murendatud fetajuust kuskussisegule. Loputa ploomid, lõika sektoriteks ja lisa koos laimi- ja sidrunimahlaga segule. Maitsesta pipraga ja maitse.