Meeldib
1
1
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1.5 kgilma luuta tallepraadi
-
3porgandit
-
2sibulat
-
1värske küüslauk
-
2 slõli
-
tükk värsket ingverit
-
2 tlvürtsköömneid
-
1 purk(400 g) purustatud tomateid
-
1 dltomatipüreed
-
2 dllihapuljongit
-
4 dlpunast veini
-
2 slfariinsuhkrut
-
2 tlsoola
-
1 tlpurustatud musta pipart
-
1 tlrosmariini
-
2loorberilehte
Valmistamisjuhend
Eemalda lihalt kelme. Lõika liha kuubikuteks. Koori porgandid ja sibulad ning lõika suuremateks tükkideks. Koori ja tükelda küüslauk. Pruunista lihatükid väikeste portsjonite kaupa pannil õlis ning tõsta patta. Viimase lihaportsjoniga koos lisa patta riivitud ingver, vürtsköömned ning porgand ja sibul. Sega paja hulka ka purustatud tomatid ja tomatipüree, lihapuljong, punane vein ja maitseained. Lisa loorberilehed ja kata pada kaanega. Küpseta 175-kraadises ahjus umbes kolm tundi, vahepeal sega.