Lambapada
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Lambaliha, Sisaldab liha, Sisaldab lambaliha, Varu aega, Keskmine raskusaste, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Suhkruvaba, Gluteenivaba, Laktoosivaba

Lambapada

8 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 1.5 kg
    ilma luuta tallepraadi
  • 3
    porgandit
  • 2
    sibulat
  • 1
    värske küüslauk
  • 2 sl
    õli
  • tükk värsket ingverit
  • 2 tl
    vürtsköömneid
  • 1 purk
    (400 g) purustatud tomateid
  • 1 dl
    tomatipüreed
  • 2 dl
    lihapuljongit
  • 4 dl
    punast veini
  • 2 sl
    fariinsuhkrut
  • 2 tl
    soola
  • 1 tl
    purustatud musta pipart
  • 1 tl
    rosmariini
  • 2
    loorberilehte
 

Valmistamisjuhend

Eemalda lihalt kelme. Lõika liha kuubikuteks. Koori porgandid ja sibulad ning lõika suuremateks tükkideks. Koori ja tükelda küüslauk. Pruunista lihatükid väikeste portsjonite kaupa pannil õlis ning tõsta patta. Viimase lihaportsjoniga koos lisa patta riivitud ingver, vürtsköömned ning porgand ja sibul. Sega paja hulka ka purustatud tomatid ja tomatipüree, lihapuljong, punane vein ja maitseained. Lisa loorberilehed ja kata pada kaanega. Küpseta 175-kraadises ahjus umbes kolm tundi, vahepeal sega.