Liha-juurviljapada
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Varu aega, Keskmine raskusaste, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Gluteenivaba, Laktoosivaba

Liha-juurviljapada

4 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

 

Hautatud liha-juurviljapada on maitsev. Juurviljapaja leem sisaldab õlut ja maitset annab mh värske ingver. Paku näiteks kartulipudru juurde.

Lisa

Koostisosad

  • 1 pakk
    (600 g) pajaliha
  • 1 sl
    õli
  • 1
    sibul
  • 2
    küüslauguküünt
  • 2
    porgandit
  • 1
    värske pastinaak
  • 2
    loorberilehte
  • 1
    kaneelipulk
  • tükk värsket ingverit
  • 2 sl
    fariinsuhkrut
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • 1
    pudel (33 cl) õlut
  • 2 dl
    lihapuljongit
 

Valmistamisjuhend

Pruunista lihatükid väikeste portsjonite kaupa pannil õlis. Koori ja haki sibul ning küüslauguküüned. Lisa sibul ja küüslauk viimase lihapannitäie hulka ning sega läbi. Koori ja tükelda juurviljad. Tõsta kõik koostisained potti. Lisa maitseained ja õlu ning nii palju lihapuljongit, et liha on kaetud. Kata pada kaanega ja lase 125-kraadises ahjus umbes 2 tundi küpseda.