Lõhepasta
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Euroopa, Vahemere, Itaalia, Kala, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Pastatoidud, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Sisaldab kala

Lõhepasta

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Kübeke tšillit annab kiiresti valmivale maitsvale lõhepastale vürtsi.

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    pastat (näiteks pennet)
  • Lõhekaste:
  • 300 g
    külmsuitsulõhet viiludena
  • tükk porrulauku
  • 2
    küüslauguküünt
  • 1 sl
    oliiviõli
  • 1 sl
    kappareid
  • 1 purk
    (250 g) mascarpone't
  • 0.8 dl
    kalapuljongit
  • 2 sl
    tšillikastet
  • 0.5
    sidruni riivitud koor
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • Lisaks:
  • peenestatud tilli
 

Valmistamisjuhend

Valmista kaste. Tükelda külmsuitsulõheviilud. Poolita porru pikisuunas, loputa hästi ja lõika tükkideks. Koori ja peenesta küüslauguküüned. Kuumuta porrut ja küüslauku õlis. Sega hulka lõhetükid ja kapparid. Lisa juust ja pisut kalapuljongit. Maitsesta. Keeda mõni minut. Kui vaja, vedelda kalapuljongiga. Keeda pasta pakendi õpetuse järgi valmis ja sega kastme hulka. Puista peale tilli. Paku kohe.