Lõherullid ja kartuli ratatouille
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Kala, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Keskmine raskusaste, Munavaba, Gluteenivaba, Sisaldab kala

Lõherullid ja kartuli ratatouille

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 600 g
    lõhefileed
  • soola
  • valget pipart
  • 75 g
    maitsestatud toorjuustu, näiteks mädarõika
  • 4 sl
    peenestatud tilli
  • kartuli ratatouille:
  • 3
    tugeva struktuuriga kartulit
  • 2 sl
    õli
  • 1
    värske suvikõrvits
  • 1
    punane paprika
  • 1
    sibul
  • 2
    küüslauguküünt
  • 1 purk
    (200 g) passeeritud tomatit
  • 1 tl
    tüümiani
  • suhkrut
  • soola
  • purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Valmista ratatouille. Koori ja tükelda kartulid. Prae kartuleid kiirelt pannil õlis. Kata kaanega ja lase haududa. Tükelda suvikõrvits, paprika ja sibul ning küüslauk. Lisa need kartulite hulka ja suurenda kuumust. Sega, kuni aedviljad saavad pisut värvi. Lisa hulka tomatipüree ja maitseained. Lase aedviljadel küpseks haududa. Eemalda lõhelt luud ja nahk. Lõika lõhe pikisuunas pikkadeks ribadeks. Sega toorjuust pehmemaks ning määri lõheribadele ja puista peale hakitud tilli. Keera lõheribad rullideks ja kinnita kokteiltikkudega. Tõsta rullid ahjuvormi ja küpseta 225-kraadises ahjus umbes 15 minutit. Paku lõherulle kartuli ratatouille' juurde.