Liigitus
Koostisosad
-
4kanamuna
-
1.5 dlsuhkrut
-
0.8 dlkartulijahu
-
3 slkakaopulbrit
-
2 slnisujahu
-
1 tlküpsetuspulbrit
- Täidis:
-
200 g(1 pakk) mango toorjuustu
-
50 gvalget šokolaadi
-
1 dlvahukoort
- Peale:
-
50 gvalget šokolaadi
Valmistamisjuhend
Vahusta munad ja suhkur kohevaks vahuks. Sega kuivained omavahel ja sõelu vahu hulka. Sega tainas ühtlaseks. Laota tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 225-kraadise ahju keskosas umbes 8 minutit.
Keera valmis põhi tagurpidi suhkruga kaetud küpsetuspaberile. Eemalda ettevaatlikult küpsetuspaber ja lase koogipõhjal jahtuda.
Sega toorjuust pehmemaks ja lase toatemperatuuril pisut seista. Sulata valge šokolaad mikrolaineahjus või vesivannil. Vahusta vahukoor. Sega toorjuustu hulka valge šokolaad ja ettevaatlikult ka vahukoor. Määri täidis rullbiskviidi põhjale.
Keera rulli ja lase külmikus kaetuna vähemalt tund aega seista. Kaunista sulatatud valge šokolaadiga.