Marineeritud räimepihvid
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Kala, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Kiire valmistada, Lihtne valmistada, Munavaba, Sisaldab kala

Marineeritud räimepihvid

20 tükki
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 600 g
    räimefileed
  • 1 tl
    soola
  • purustatud musta pipart
  • 1 dl
    rukkijahu
  • 0.5 dl
    magusat sinepit
  • 1 dl
    hakitud tilli
  • praadimiseks võid
  • Äädikamarinaad:
  • 1 dl
    punaveiniäädikat
  • 0.5 dl
    suhkrut
  • 3 dl
    vett
  • 0.5 tl
    soola
  • 6
    tervet nelki
  • 3
    loorberilehte
  • 2
    väikest punast sibulat
 

Valmistamisjuhend

Sulata räimefileed. Maitsesta soola ja pipraga. Mõõda taldrikule jahu. Kasta fileed nahapoolega jahusse ning tõsta võipaberile ootama. Määri pooltele fileedest sinepit ning raputa peale hakitud tilli. Tõsta ülejäänud fileed kaanteks peale ja vajuta fileed kokku. Küpseta pihve võis umbes 3–4 minutit mõlemalt poolt. Tõsta pihvid ahjuvormi. Mõõda marinaadi koostisained potti. Koori sibulad ja lõika õhukesteks viiludeks. Lisa potti. Lase marinaad keema, vahepeal segades. Tõsta pott pliidilt ja sega, kuni suhkur on lahustunud. Kalla kuum marinaad räimepihvidele. Enne serveerimist lase pihvidel hetk toasoojas maitsestuda, või lase neil paar tundi külmikus seista, et marinaad paremini räimedesse imenduks.