Mustsõstra-šokolaadikoogid
Meeldib
3 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Sisaldab muna, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Emadepäev, Isadepäev, Sõbrapäev, Uus aasta, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Magustoit

Mustsõstra-šokolaadikoogid

12 tükki
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Koogid sisaldavad tumedat šokolaadi ja moosi. Suus sulavad mustsõstra-šokolaadikoogid kaunistatakse kakaopulbriga.

Lisa

Koostisosad

  • 150 g
    margariini
  • 100 g
    tumedat šokolaadi
  • 2 dl
    suhkrut
  • 0.5 tl
    soola
  • 2
    muna
  • 2.5 dl
    nisujahu
  • 1 tl
    küpsetuspulbrit
  • Täidis:
  • 2 dl
    mustsõstramoosi
  • Kaunistamiseks:
  • kakaopulbrit
 

Valmistamisjuhend

Sulata kastrulis rasv ning lisa tükeldatud šokolaad. Sega, kuni šokolaad on sulanud. Lase veidi aega jahtuda. Lisa pidevalt segades suhkur, sool ja ühekaupa munad. Sega küpsetuspulber jahuga, lisa tainale ja sega ühtlaseks. Vooderda ahjuvorm (20 x 25 cm) küpsetuspaberiga. Vala tainas vormi. Küpseta ahjus 175 kraadi juures umbes 30 minutit. Lase jahtuda.

Lõika koogipõhi pooleks. Määri üks pool moosiga kokku. Tõsta teine pool moosi peale. Lõika portsjoniteks. Kaunista kakaopulbriga.