Liigitus
Mustsõstra-šokolaadikoogid
12 tükki
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Koogid sisaldavad tumedat šokolaadi ja moosi. Suus sulavad mustsõstra-šokolaadikoogid kaunistatakse kakaopulbriga.
Koostisosad
-
150 gmargariini
-
100 gtumedat šokolaadi
-
2 dlsuhkrut
-
0.5 tlsoola
-
2muna
-
2.5 dlnisujahu
-
1 tlküpsetuspulbrit
- Täidis:
-
2 dlmustsõstramoosi
- Kaunistamiseks:
-
kakaopulbrit
Valmistamisjuhend
Sulata kastrulis rasv ning lisa tükeldatud šokolaad. Sega, kuni šokolaad on sulanud. Lase veidi aega jahtuda. Lisa pidevalt segades suhkur, sool ja ühekaupa munad. Sega küpsetuspulber jahuga, lisa tainale ja sega ühtlaseks. Vooderda ahjuvorm (20 x 25 cm) küpsetuspaberiga. Vala tainas vormi. Küpseta ahjus 175 kraadi juures umbes 30 minutit. Lase jahtuda.
Lõika koogipõhi pooleks. Määri üks pool moosiga kokku. Tõsta teine pool moosi peale. Lõika portsjoniteks. Kaunista kakaopulbriga.