Nädalalõpu lihapada
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab seeni, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab teravilja, Varu aega, Keskmine raskusaste, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Laktoosivaba

Nädalalõpu lihapada

4 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 700 g
    pajaliha
  • 2 sl
    nisujahu
  • 2 sl
    õli
  • 5
    väikest sibulat
  • 1
    küüslauguküüs
  • 2
    porgandit
  • 115
    terveid konservšampinjone
  • 3.8 dl
    punast veini
  • 3 dl
    kanget lihapuljongit
  • 1 tl
    soola
  • purustatud musta pipart
  • 1 tl
    tüümiani
 

Valmistamisjuhend

Sega lihatükid jahuga läbi ning pruunista kahes osas. Tõsta lihatükid patta. Puhasta pann ning prae õlis kooritud sibulasektoreid ja hakitud küüslauku. Lisa need potti. Pruunista kooritud

ja tükeldatud porgandid koos nõrutatud šampinjonidega pannil ja kalla patta. Lisa patta ka vein, lihapuljong ja maitseained. Hauta 150-kraadises ahjus kaane all umbes 1,5–2 tundi.