Panniroavõileib
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Eelroog, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Kiire valmistada, Lihtne valmistada, Munavaba, Piknik

Panniroavõileib

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 4 viilu
    suurt röstsaia
  • 1 pakk
    külmutatud pannirooga
  • 1.5 sl
    õli
  • 1 pakk
    (u 140 g) peekonit
  • 1 dl
    hakitud konservkurki
  • Kaste:
  • 1 purk
    (200 g) vedelat hapukoort
  • 2.5 sl
    ketšupit
  • purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Kui soovid, rösti saiaviilud krõbedaks ja tõsta taldrikule. Küpseta pannirooga pannil õlis umbes 10 minutit, vahepeal segades. Tõsta panniroog saiaviiludele. Prae peekoniviilud teisel pannil krõbedaks. Lase köögipaberiga kaetud taldrikul kuivemaks nõrguda. Tõsta peekoniviilud ja konservkurk saiaviiludele. Sega kokku hapukoor ja ketšup ning pisut pipart. Tõsta kastet lusikaga saiaviiludele või paku eraldi.