Parmesanivahvlid lõhe-krevetisalatiga
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Eelroog, Koorikloomad, Sisaldab mereande, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab muna, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Uus aasta, Kiire valmistada, Lihtne valmistada, Piknik

Parmesanivahvlid lõhe-krevetisalatiga

6 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 100 g
    võid
  • 2
    kanamuna
  • 2 dl
    piima
  • 2 dl
    mineraalvett
  • 4 dl
    nisujahu
  • 1 sl
    suhkrut
  • 1 tl
    küpsetuspulbrit
  • 0.5 tl
    soola
  • 2 dl
    riivitud parmesani
  • Lõhe-krevetisalat:
  • 1 pakk
    (170 g) krevetisabasid leemes
  • 150 g
    külmsuitsulõhet
  • 1
    punane sibul
  • 1
    värske tomat
  • 1
    värske avokaado
  • 0.5
    laimi mahl
  • 2 sl
    peenestatud koriandrit
  • 1
    purustatud küüslauguküüs
  • näpuotsaga soola
  • näpuotsaga purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Sulata või. Eralda munakollane munavalgest. Vahusta munavalged tugevaks vahuks.

Sega teises kausis munakollased, piim ja mineraalvesi. Lisa omavahel segatud kuivained. Lisa veidi jahtunud või. Raputa hulka riivitud parmesan ja vahustatud munavalge. Lase taignal pool tundi toatemperatuuril seista.

Järgmiseks tee valmis lõhe-krevetisalat. Nõruta krevettidest vedelik välja. Viiluta külmsuitsulõhe ja punane sibul. Lõika tomat pooleks, eemalda varrekoht ja seemned. Tükelda tomat. Koori ja viiluta avokaado. Pritsi peale veidi laimimahla.

Sega kausis krevetid, lõhe, sibul ja tomat. Maitsesta ülejäänud laimimahla, koriandri, küüslaugu, soola ning pipraga.

Küpseta vahvlid vahvlimasinaga. Serveeri vahvleid lõhe-krevetisalati ning viilutatud avokaadoga.