Pasta carbonara
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Itaalia, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab muna, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Pastatoidud, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada

Pasta carbonara

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Maitsev pasta carbonara saab oma maitse peekonist, kanamunast, küüslaugust ja koorest.

Lisa

Koostisosad

  • 500 g
    pastat
  • keetmiseks vett ja soola
  • 1
    (šalott)sibul
  • 2
    küüslauguküünt
  • 1 sl
    õli
  • 1 pakk
    (u 140 g) peekonit
  • 2
    kanamuna
  • 1.5 dl
    köögikoort
  • 2.5 sl
    peenelt riivitud parmesani
  • purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Keeda pasta soolaga maitsestatud vees valmis. Järgi pakendil olevat õpetust. Koori ja haki sibul ning küüslauguküüned. Kuumuta sibulat ja küüslauku õlis. Tükelda peekon ja lisa see pannile sibulate hulka. Küpseta üsna suurel kuumusel, kuni peekon võtab värvi ja muutub krõbedaks.

Klopi munad kausis lahti ja lisa köögikoor, parmesan ja pipar. Nõruta pasta ning kalla potti tagasi. Lisa sibula-peekonisegu ja muna-kooresegu. Küpseta kiiresti keskmisel kuumusel, kuni munasegu on pisut paksenenud.

Maitse ja kui soovid, lisa maitse järgi pipart. Paku kohe.