Pestolihapallid
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Itaalia, Veiseliha, Sisaldab liha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab muna, Sisaldab teravilja, Kiire valmistada, Lihtne valmistada, Ei sisald. piimatooteid, Suhkruvaba, Laktoosivaba, Piknik

Pestolihapallid

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    veisehakkliha
  • 4 sl
    tomati-basiilikupestot
  • 1
    sibul
  • 2 tl
    õli
  • 1 dl
    riivsaia
  • 1.5 dl
    vett
  • 1
    muna
  • 3 sl
    hakitud peterselli või basiilikut
  • 1 tl
    soola
  • 0.5 tl
    musta pipart
  • Praadimiseks:
  • õli
 

Valmistamisjuhend

Pane riivsai vette paisuma. Haki sibul ning kuumuta seda potis väheses õlis. Sega riivsaia hulka muna, hakitud sibul, pesto, hakitud ürdisegu ja maitseained. Lõpuks lisa hakkliha ja sega ühtlaseks. Lase tainal mõni minut maitsestuda.

Vormi tainast niiskete käte vahel väiksed pallid. Küpseta lihapallid kolmes osas õlisel pannil. Pruunista suuremal kuumusel, seejärel vähenda kuumust ja küpseta edasi, kuni lihapallid on seest küpsed. Paku lihapallide juurde pastat ja tomati-rukola salatit.