Pipraliha
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Veiseliha, Sisaldab sojat, Sisaldab liha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Munavaba, Suhkruvaba, Gluteenivaba

Pipraliha

2 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 4
    veise sisefilee lõiku (à 150 g)
  • 2 sl
    terveid musta pipra terasid
  • 1 sl
    võid
  • 1 sl
    õli
  • 1 tl
    soola
  • 3 dl
    vahukoort
  • 2 sl
    sojakastet
  • 2 tl
    sinepit
 

Valmistamisjuhend

Vasarda lihalõigud ühepaksuseks. Vajuta lihalõigud mõlema poolega uhmris purustatud piprasse. Prae lihalõigud kuumal pannil rasvaines. Poolküps liha tundub kahvli all vetruv. Tõsta lihalõigud sooja ootama ning samal ajal valmista koorest, sojakastmest ja sinepist kaste. Kalla koor, sojakaste ja sinep pannile. Keeda veidi paksemaks.