Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
4 dlpiima
-
2 dlvedelat hapukoort
-
20 gpärmi
-
1 dltatrajahu
-
2 dlnisujahu
-
2kanamuna
-
1 tlsoola
- Praadimiseks:
-
margariini
- Kalamarjavalik:
-
100 gvikerforelli marja
-
100 gsiiamarja
-
100 grääbisemarja
-
0.5potti lehtsalatit
-
1punane sibul
-
150 ghapukoort
Valmistamisjuhend
Soojenda piim ja vedel hapukoor käesoojaks. Lisa murendatud pärm. Vahusta hulka tatra- ja nisujahu. Jäta taigen sooja kohta umbes 3 tunniks kerkima. Kui praed pliine hiljem, tõsta taigen külmkappi, kus see võib seista järgmise päevani. Eralda munakollane munavalgest. Vahusta munavalged tugevaks vahuks. Lisa pliinitaignale munakollased, sool ja lõpuks vahustatud munavalge. Küpseta pliini- või pannkoogipannil õlis kergel kuumusel paksemad pliinid. Serveeri pliine erinevate kalamarjade, punase sibula ja hapukoorega.