Pliinid 2
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Eelroog, Vene, Sisaldab mereande, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Uus aasta, Varu aega, Keskmine raskusaste, Sisaldab kala

Pliinid 2

35 tükki
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 4 dl
    piima
  • 2 dl
    vedelat hapukoort
  • 20 g
    pärmi
  • 1 dl
    tatrajahu
  • 2 dl
    nisujahu
  • 2
    kanamuna
  • 1 tl
    soola
  • Praadimiseks:
  • margariini
  • Kalamarjavalik:
  • 100 g
    vikerforelli marja
  • 100 g
    siiamarja
  • 100 g
    rääbisemarja
  • 0.5
    potti lehtsalatit
  • 1
    punane sibul
  • 150 g
    hapukoort
 

Valmistamisjuhend

Soojenda piim ja vedel hapukoor käesoojaks. Lisa murendatud pärm. Vahusta hulka tatra- ja nisujahu. Jäta taigen sooja kohta umbes 3 tunniks kerkima. Kui praed pliine hiljem, tõsta taigen külmkappi, kus see võib seista järgmise päevani. Eralda munakollane munavalgest. Vahusta munavalged tugevaks vahuks. Lisa pliinitaignale munakollased, sool ja lõpuks vahustatud munavalge. Küpseta pliini- või pannkoogipannil õlis kergel kuumusel paksemad pliinid. Serveeri pliine erinevate kalamarjade, punase sibula ja hapukoorega.