Pliinitäidised
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Eelroog, Vene, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Uus aasta, Kiire valmistada, Lihtne valmistada

Pliinitäidised

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • Kalamarjatäidis:
  • 150 g
    kalamarja (umbes 1 sl pliini kohta), kalamarjapastat või adrust valmistatud kalamarjaasendajat
  • 1.5 dl
    nõrutatud crème fraîche´i või hapukoort
  • 0.5
    väikeseks hakitud salatisibulat
  • purustatud musta pipart
  • Suitsukalatäidis:
  • 175 g
    tükeldatud luudeta külmsuitsulõhet
  • 1 sl
    sidruni- või laimimahla
  • 0.8 dl
    crème fraîche´i
  • 1.5 sl
    hakitud tilli
  • purustatud musta pipart
  • Soolakurgi-punapeeditäidis:
  • 1.5
    suurt soolakurki, väikeste tükkidena
  • 1.5
    suurt punapeeti, väikeste tükkidena
  • 150 g
    hapukoort või crème fraîche´i
  • Soolaseenetäidis:
  • 1.8 dl
    leotatud tükeldatud soolaseeni
  • 0.5
    haput õuna, väikeste kuubikutena
  • 0.5
    purustatud küüslauguküünt
  • 0.5 dl
    nõrutatud vedelat hapukoort
  • 1 dl
    vahustatud koort
  • Tomatisalsa:
  • 1.5 dl
    sulatatud külmutatud maisi
  • 3
    kuubikuteks tükeldatud tomatit, millest on südamik eemaldatud
  • 0.5
    hakitud punast sibulat
  • 1 sl
    värsket hakitud koriandrit
  • 1.5 sl
    värsket hakitud peterselli
  • 0.5
    tšillipipart (ancho või jalapeno), mis on hakitud ja millest on seemned eemaldatud
  • 0.5 sl
    palsamiveiniäädikat
 

Valmistamisjuhend