Poire belle Hélène ehk pošeeritud pirnid vanillijäätisega
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Prantsuse, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Sõbrapäev, Uus aasta, Kiire valmistada, Lihtne valmistada, Sünnipäev, Gluteenivaba, Puuviljad, Jõulud, Taimetoit, Magustoit

Poire belle Hélène ehk pošeeritud pirnid vanillijäätisega

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Poire belle Hélène on lihtne ja maitsev Prantsuse maiuspala. Keeda pirne apelsini- ja sidrunimahlas, maitsesta vanilliga. Šokolaadikaste ja vanillijäätis annavad puuviljadesserdile viimase lihvi.

Lisa

Koostisosad

  • 4
    väikest pirni
  • 5 dl
    apelsinimahla
  • 0.5
    sidruni mahl
  • 4 sl
    suhkrut
  • 1
    vanillikaun
  • Kaste:
  • 150 g
    tumedat šokolaadi
  • 1 dl
    koort
  • Lisaks:
  • vanillijäätist
 

Valmistamisjuhend

"Koori pirnid ja eemalda seemned. Vala mahlad väikesesse kastrulisse, lisa suhkur ja pooleks lõigatud vanillikaun. Kuumuta keemiseni. Keeda kaks pirni korraga madalal kuumusel vees pehmeks.

Valmista kaste. Vala koor kastrulisse, lisa tükeldatud šokolaad. Kuumuta aeglaselt, kuni šokolaad sulama hakkab. Serveeri pirnid jahutatult vanillijäätise ja šokolaadikastmega