Porgandi-ananassikook
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Piknik, Jõulud, Lihavõtted, Sünnipäev, Lihtne valmistada, Varu aega, Lastepidu, Isadepäev, Emadepäev, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab pähkleid, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Sisaldab tsitruseid

Porgandi-ananassikook

12 portsjonit
Varu aega
Lihtne valmistada

 

Porgand, kookos ja ananass teevad selle koogi mahlaseks. Porgandi-ananassikoogi täidises on toorjuustu, apelsini ja Kreeka pähkleid.

Lisa

Koostisosad

  • 3
    kanamuna
  • 1 dl
    rapsiõli
  • 2.5 dl
    suhkrut
  • 3 dl
    nisujahu
  • 1 tl
    küpsetuspulbrit
  • 1 tl
    kaneeli
  • 2
    porgandit (200 g)
  • 1 dl
    kookoshelbeid
  • 1 purk
    (227/140 g) purustatud ananassi
  • Glasuur:
  • 200 g
    maitsestamata toorjuustu
  • 1.5 dl
    tuhksuhkrut
  • ühe maheapelsini peenelt riivitud koor
  • 1 sl
    apelsinimahla
  • Kreeka pähkleid
 

Valmistamisjuhend

Klopi munad lahti. Sega hulka õli ja kokku segatud kuivained. Koori porgandid ja riivi peene riiviga. Sega riivitud porgand, kookoshelbed ja ananass koos mahlaga kuivainetega koos tainaks. Vooderda lahtikäiva vormi põhi (läbimõõt 20–22 cm) küpsetuspaberiga. Küpseta 200-kraadise ahjus alumises osas umbes tund aega või kuni koogi servad tulevad vormi küljest lahti. Eemalda vormist ja lase jahtuda. Valmista glasuur. Sega kokku toorjuust, tuhksuhkur, apelsinikoor ja -mahl. Määri glasuur koogi peale. Kaunista pähklitega.