Porgandi-pastavorm
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Itaalia, Sisaldab muna, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Pastatoidud, Varu aega, Lihtne valmistada, Juur- ja köögiviljad, Taimetoit

Porgandi-pastavorm

4 portsjonit
Varu aega
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 250 g
    kuivpastat
  • 1 sl
    õli vormi määrimiseks
  • 500 g
    porgandeid
  • 1
    punane paprika
  • 1
    kollane paprika
  • 1 dl
    hakitud värskeid ürte (nt basiilikut, peterselli)
  • 1 purk
    (2,5 dl) maitsestatud köögikoort (nt kolme juustu)
  • 2
    kanamuna
  • purustatud musta pipart
  • Peale:
  • 100 g
    murendatud sinihallitusjuustu
 

Valmistamisjuhend

Keeda pasta pakendi õpetuse järgi valmis. Nõruta ja kalla määritud vormi. Koori porgandid ja riivi jämeda riiviga. Poolita paprika, eemalda seemned ja lõika väiksemateks tükkideks. Pane pasta peale riivitud porgand, paprikatükid ja ürdid ning sega läbi. Sega kausis kokku koor ja munad ning maitsesta pipraga. Kalla segu vormi. Küpseta 175-kraadises ahjus umbes 45 minutit, kuni aedviljad on küpsed. Lisa juust ja küpseta 10–15 minutit.