Põrsafilee ja õuna-rosmariinikaste
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Gluteenivaba, Suhkruvaba, Munavaba, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sojat, Sealiha, Pearoog

Põrsafilee ja õuna-rosmariinikaste

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 850 g
    põrsa välisfileed
  • 1 tl
    soola
  • 1 tl
    purustatud rohelist pipart
  • 3
    õuna
  • 1 sl
    margariini või õli
  • 2.5 dl
    kuiva õunasiidrit
  • 2 sl
    magusat sojakastet
  • 1 tl
    kuivatatud rosmariini
  • 1 purk
    (200 g) crème fraîche'i
  • 2 sl
    tükeldatud murulauku
 

Valmistamisjuhend

Lõika filee umbes sentimeetri paksusteks viiludeks ning maitsesta soola ja pipraga. Koori õunad ja lõika sektoriteks, eemalda seemnekoda. Kodumaiseid õunu pole tarvis koorida. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles lihatükid. Küpseta liha paari pannitäiena. Siis tõsta kogu küpsetatud liha tagasi pannile ja lisa õunad, siider, sojakaste ja rosmariin. Hauta kaane all umbes 35 minutit, kuni liha on mure. Lõpuks lisa crème fraîche ja murulauk.