Põrsafilee ja õuna-rosmariinikaste
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Sealiha, Sisaldab sojat, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Keskmine raskusaste, Munavaba, Suhkruvaba, Gluteenivaba

Põrsafilee ja õuna-rosmariinikaste

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisained

  • 850 g
    põrsa välisfileed
  • 1 tl
    soola
  • 1 tl
    purustatud rohelist pipart
  • 3
    õuna
  • 1 sl
    margariini või õli
  • 2.5 dl
    kuiva õunasiidrit
  • 2 sl
    magusat sojakastet
  • 1 tl
    kuivatatud rosmariini
  • 1 purk
    (200 g) crème fraîche'i
  • 2 sl
    tükeldatud murulauku
 

Valmistamisjuhend

Lõika filee umbes sentimeetri paksusteks viiludeks ning maitsesta soola ja pipraga. Koori õunad ja lõika sektoriteks, eemalda seemnekoda. Kodumaiseid õunu pole tarvis koorida. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles lihatükid. Küpseta liha paari pannitäiena. Siis tõsta kogu küpsetatud liha tagasi pannile ja lisa õunad, siider, sojakaste ja rosmariin. Hauta kaane all umbes 35 minutit, kuni liha on mure. Lõpuks lisa crème fraîche ja murulauk.

Sarnased retseptid

KASUTAJATE ARVUSTUSED