Röstitud kartulid ja kalamarjakreem
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Eelroog, Vene, Kala, Sisaldab mereande, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Uus aasta, Kiire valmistada, Lihtne valmistada, Munavaba, Suhkruvaba, Sisaldab kala, Piknik

Röstitud kartulid ja kalamarjakreem

6 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 6
    suurt kartulit
  • 1 tl
    soola
  • 0.2 tl
    musta pipart
  • Kalamarjakreem:
  • 200 g
    kalamarja
  • 100 g
    toorjuustu (nt musta pipra-tilli)
  • 150 g
    crème fraîche´i
  • 1
    väike punane sibul
  • Kaunistuseks:
  • tilli
 

Valmistamisjuhend

Koori kartulid. Riivi õhukese riiviga, pane riivitud kartulid sõela sisse ja suru vedelik välja. Maitsesta soola ja pipraga.

Kuumuta pannkoogipanni süvistes õli-võisegu. Lisa korralik supilusikatäis riivitud kartulit ja vajuta ühtlaseks pannkoogiks. Prae keskmisel temperatuuril kuldpruuniks, pööra ümber ja prae, kuni kotlet on valmis.

Kurna sõelas kalamari. Sega omavahel toorjuust ja crème fraîche. Lisa kalamari ja tükeldatud sibul. Lase segul külmkapis maitsestuda ja tahkuda. Serveeri kreemi koos soojade röstitud kartulitega.