Rukkikrõpsud Parma singiga
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Eelroog, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Lastepidu, Kiire valmistada, Lihtne valmistada, Sünnipäev, Piknik

Rukkikrõpsud Parma singiga

20 tükki
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 20 tk
    väikseid krõbedaid rukkikrõpse (võid kasutada ka pehmemaid)
  • 200 g
    päikesekuivatatud tomati toorjuustu või muud maitsestatud toorjuustu
  • 1
    väike punane sibul hakitult
  • peotäis hakitud rukolat
  • musta pipart otse veskist
  • Peale:
  • viilu
    paarParma sinki
  • musta pipart otse veskist
  • kandikule rukolat
 

Valmistamisjuhend

Lao rukkikrõpsud kandikule.

Pane toorjuust kaussi ning haki sisse punane sibul ja rukola. Jahvata otse veskist peale musta pipart. Sega ühtlaseks. Kinnita tordipritsi külge suure avaga otsik. Tõsta täidis tordipritsi. Pigista täidis rukkikrõpsudele. Võta Parma singi küljest väikseid tükke ja keera need roosideks. Kaunista ampsud Parma singiga ja jahvata peale veel musta pipart. Kaunista kandik rukolaga.