Salaami-hakklihapasta
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Euroopa, Vahemere, Itaalia, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Pastatoidud, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada

Salaami-hakklihapasta

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 100 g
    salaamit õhukeste viiludena
  • 1
    sibul
  • 400 g
    hakkliha
  • 1 pakk
    (200 g) külmutatud ube
  • 1 tl
    kuivatatud oreganot
  • purustatud musta pipart
  • 200 g
    crème fraîche´i
  • Lisaks:
  • 500 g
    pastat
 

Valmistamisjuhend

Tõsta hakkliha umbes pool tundi enne küpsetamist toasooja. Lõika salaami ribadeks. Koori ja haki sibul. Prae salaamiribasid pannil omas rasvas, kuni need hakkavad pisut värvi võtma. Lisa sibul ja kuumuta, kuni sibul on pehmenenud.

Lisa hakkliha ja pruunista see pannil koos salaami ja sibulaga. Lisa külmutatud oad ning maitsesta oregano ja pipraga. Lisa crème fraîche. Hauta umbes viis minutit kaane all, kuni hakkliha on küpsenud ja oad pehmenenud.

Keeda pasta pakendi õpetuse järgi valmis. Nõruta ja sega hakkliha-salaamisegu hulka.