Sidrunirullbiskviit
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Lihavõtted, Sünnipäev, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Lastepidu, Isadepäev, Emadepäev, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Sisaldab tsitruseid

Sidrunirullbiskviit

10 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Sidrunikohupiim ja metspähklipuru teevad sellele rullbiskviidi mahlaseks ja toitvaks. Sidrunirullbiskviidi kõrvale sobib hästi tass kohvi või teed.

Lisa

Koostisosad

  • 4
    kanamuna
  • 1.5 dl
    suhkrut
  • 1 dl
    nisujahu
  • 0.8 dl
    kartulijahu
  • 1 tl
    küpsetuspulbrit
  • 1
    sidruni riivitud koor
  • Vahele ja peale:
  • 2 dl
    vahukoort
  • 1 purk
    (200 g) sidrunikohupiima
  • 3 sl
    tuhksuhkrut
  • 4 sl
    metspähklipuru
 

Valmistamisjuhend

Vahusta munad ja suhkur kohevaks vahuks. Sega kokku nisujahu, kartulitärklis ja küpsetuspulber. Sõelu jahusegu munavahu hulka ja lisa sidrunikoor. Sega ühtlaseks. Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 225-kraadises ahjus umbes 7 minutit. Kummuta biskviit suhkruga kaetud küpsetuspaberi peale. Eemalda küpsetuspaber ja lase biskviidil jahtuda.

Vahusta koor ja sega hulka kohupiim ja tuhksuhkur. Määri umbes pool täidisest biskviidile ja keera biskviit küpsetuspaberi abil rulli. Jäta ühendusjoon allapoole. Lase rullbiskviidil külmikus seista. Määri peale ülejäänud täidis ja raputa peale pähklipuru.