Sinihallitusjuustu-broileripirukas
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Eelroog, Linnuliha, Sisaldab liha, Sisaldab linnuliha, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Sünnipäev, Suhkruvaba, Piknik

Sinihallitusjuustu-broileripirukas

10-le inimesele
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 3 dl
    nisujahu
  • 100 g
    margariini
  • 1 dl
    riivitud parmesani
  • 2.5 sl
    vett
  • Täidis:
  • 300 g
    broileriribasid
  • 1 sl
    õli
  • tükk porrulauku
  • 1 sl
    takomaitsesegu
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • 4 sl
    päikesekuivatatud tomatitükke
  • 4 sl
    jalapeno viile
  • 200 g
    vedelat hapukoort
  • 2
    kanamuna
  • 1 dl
    riivitud parmesani
  • 1 dl
    murendatud sinihallitusjuustu
 

Valmistamisjuhend

Sega jahu, rasvaine, riivitud parmesan ja vesi ühtlaseks tainaks. Mähi tainas toidukilesse ja tõsta külmkappi.

Valmista täidis. Pruunista broileriribad pannil õlis. Lõpupoole lisa hakitud porrulauk ja maitseained. Tõsta segu pliidilt, lisa tomatitükid ja jalapenoviilud. Sega kokku hapukoor, munad ja riivitud parmesan.

Rulli tainas leheks ja suru pirukavormi (läbimõõt u 22 cm) põhjale ja äärtesse. Ühe suure pirukavormi asemel võid kasutada ka väiksemaid portsjonivorme. Tee kahvliga tainapõhja sisse augud. Tõsta tainapõhjale broilerisegu ja murendatud sinihallitusjuust. Kalla täidise peale hapukooresegu. Küpseta pirukat 200-kraadises ahjus 25–35 minutit (olenevalt piruka suurusest).